• Als neues Loginsystem benutzen wir die Wacken.ID. Damit du deinen jetzigen Account im Wacken Forum mit der Wacken.ID verknüpfen kannst, klicke bitte auf den Link und trage deine E-Mail Adresse ein, die du auch hier im Forum benutzt. Ein User mit deinem Benutzernamen und deiner E-Mail Adresse wird dann automatisch angelegt. Du bekommst dann eine E-Mail und musst deine Wacken.ID bestätigen.

    Sollte es Probleme geben, schreibt uns bitte.

    Klicke hier, um deinen Account in eine Wacken.ID zu migrireren.

Alix

W:O:A Metalmaster
12 Juli 2010
11.463
113
118
near Brisbane, Australia
Too bad.
Maybe you needed to spice it more/less? Dunno.

The recipe for the marinate was meant to serve 4 people (I didn't believe it so I used it for 2 servings). It was made from lime juice, ginger, fish sauce, soy sauce (because I didn't have oyster sauce) and sesame oil (I forgot to add the shallots and didn't have sesame seeds). I was also only meant to marinate it for 30 minutes but I didn't want to wait that long after I got home so I prepared it before I left for work.

tl;dr it was a very strong acidic flavour and I threw the remaining marinate in the bush. I will probably do the same tomorrow since I've already cooked it. Next time I might try just sprinkling something on top before I steam it.