WOA pub #1 all spammers have a beer

  • Als neues Loginsystem benutzen wir die Wacken.ID. Damit du deinen jetzigen Account im Wacken Forum mit der Wacken.ID verknüpfen kannst, klicke bitte auf den Link und trage deine E-Mail Adresse ein, die du auch hier im Forum benutzt. Ein User mit deinem Benutzernamen und deiner E-Mail Adresse wird dann automatisch angelegt. Du bekommst dann eine E-Mail und musst deine Wacken.ID bestätigen.

    Sollte es Probleme geben, schreibt uns bitte.

    Klicke hier, um deinen Account in eine Wacken.ID zu migrireren.

Darkfang

W:O:A Metalhead
I bought a St. Feuillien Scotch last time. I still have it in the basement. Cold & dark. :p

Gouden Carolus is also good. :)

I honestly need more time to do something with the beer, apart from drinking it. (which is and remains the best part though)

Like aging it ? I have 2 2011 Chimay Bleu (750ml), 2 2011 St. Bernardus Abt 12 (750ml). 2 2010 Rigor Mortis, Dieu du ciel (341ml) 2 2010 Trois-Pistoles, Unibroue. Couples of Rochefort 8 and 10.

These days, i'm on IPA-DIPA but since this weekend, drinking belgium beer, I will start to open some of my aged beer.
 

Quark

Der Beste
19 Juli 2004
108.399
7.884
170
Best, Nederland. Jetzt Belgien
Like aging it ? I have 2 2011 Chimay Bleu (750ml), 2 2011 St. Bernardus Abt 12 (750ml). 2 2010 Rigor Mortis, Dieu du ciel (341ml) 2 2010 Trois-Pistoles, Unibroue. Couples of Rochefort 8 and 10.

These days, i'm on IPA-DIPA but since this weekend, drinking belgium beer, I will start to open some of my aged beer.

I do, but when the occasion is there, I'll open one.

But my brother-in-law gives aged beers away for gifts. (to me mostly).
I have some 2008 Chimay (white/blue) in my basement. NOT ready to drink yet!